لیست اختراعات آرزو خضرلو
تكثير گسترده جمعيت انساني و متعاقب آن نياز به منابع غذايي بيشتر منجر به افزايش كشاورزي و آبزي پروري و تشديد كاربرد مواد شيميايي در صنايع غذايي شده است. آلودگي شيميايي مواد غذايي براي ساليان متمادي اتفاق افتاده است كه اغلب بر سلامت انسان تأثير منفي ميگذارد. فلورفنيكل يكي از آنتيبيوتيكهاي وسيع الطيف در دامپزشكي بوده و باقي ماندن آن در مواد غذايي، با انتقال باكتريهاي مقاوم به آنتيبيوتيك در انسان همراه است. از اين رو بر آن شده ايم تا يك كاوشگر فلورسنت با سنتز آسان، مقرون به صرفه و از همه مهمتر با پايداري، حساسيت و انتخاب پذيري بالا طراحي كنيم. نتايج اين طراحي نشانگر قابليت تشخيصي و حساسيت بالاي حسگر Cu-MOFs بوده و بيانگر آن است كه، Cu-MOFs يك ايدئولوژي مفيد و انگيزشي براي توسعه پروبهاي فلورسنت جهت تشخيص آنتيبيوتيكهاي مختلف با شدت فلورسانس قابلتوجه در گزينشپذيري بوده و همچنين بهعنوان يك كاوشگر فلورسانس، روشي مفيد براي تشخيص فلورفنيكل در نمونههاي گوشت مرغ ميباشد.
موارد یافت شده: 1